ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο Στέφανος Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις έξι"
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ

Βιογραφικό δικηγόρου Στέφανου Οικονόμου

oikonomou

Ο δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου τελείωσε πρώτος τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με βαθμό πτυχίου 9 και διάκριση ΑΡΙΣΤΑ.

Το 1988 έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο D.E.A. από το Πανεπιστήμιο Παρισίων της Γαλλίας.

Από το 1988 είναι δικηγόρος μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ασκεί μάχιμη δικηγορία.

Από το 1989 ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του πατέρα του Τάκη Οικονόμου. Από την πρώτη στιγμή προσπάθησε και πέτυχε να μετατρέψει το παραδοσιακό οικογενειακό δικηγορικό γραφείο σε μια σύγχρονη δικηγορική εταιρεία, η οποία σήμερα παρέχει μια ευρεία γκάμα νομικών υπηρεσιών σε πληθώρα προσώπων από πολυεθνικές εταιρείες μέχρι μικρές επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.

Επί 21 έτη συνεργάστηκε ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος με την φαρμακευτική βιομηχανία Boehringer Ingelheim Ελλάς ΑΕ, θυγατρική πολυεθνικής εταιρείας με παγκόσμια παρουσία στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων. Εκτός από νομικός σύμβουλος υπήρξε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ( Γενικός Γραμματέας ) και Compliance Officer, υπεύθυνος για την συμμόρφωση της εταιρίες στους νόμους και στους κώδικες ηθικής και δεοντολογίας.

Επί 19 έτη συνεργάστηκε ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND ΕΛΛΑΣ ΑΕ ( πρώην ΤΙΜ ) ως νομικός σύμβουλος. Κατά την διάρκεια αυτής της συνεργασίας εκπροσώπησε την εταιρεία σε σχεδόν κάθε είδους υποθέσεις τόσο δικαστικά όσο και εξώδικα αποκτώντας τεράστια εμπειρία στα θέματα κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών γενικότερα.

Από το 1989 μέχρι σήμερα συνεργάζεται ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος με τον ελληνικό όμιλο εταιρειών V.S. STATHOKOSTOPOULOS που λειτουργεί μερικά από τα γνωστότερα εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης της Αθήνας, όπως το Baraonda, Ιθάκη, Διόνυσος – Zonar’s, Ακρωτήρι lounge, Εν πλω, Riviera, Baron café & Oscar café, Μετροπόλ, Ερμείον, Ταβέρνα του Ψαρά κλπ.

Από το 2009 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με την εταιρεία Edwards Lifesciences, ηγέτιδα και πολυεθνική εταιρεία στις ιατρικές συσκευές, σε νομικά και compliance θέματα.

Έχει αναλάβει υποθέσεις πολλών γνωστών εταιριών τόσο Ελληνικών όσο και αλλοδαπών όπως Αθηναϊκή Χαρτοποιία, Guerilla Mobile Ltd., Vestitel S.A. Bell Atlantic κλπ.

Έχει εκπροσωπήσει και γνωστά πρόσωπα του αθλητισμού (Δημήτρης Σαραβάκος) και του θεάματος (Stefano Sartini).

Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει παρασταθεί σε εκατοντάδες Δικαστήρια χειριζόμενος ένα τεράστιο εύρος υποθέσεων. ( πληροφορίες στους Τομείς Δραστηριότητας ).

Μιλάει Ελληνικά – Αγγλικά – Γαλλικά

Γιά οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107231630. Επισκεφθείτε και το κεντρικό site του δικηγορικού μας γραφείου: www.elo.gr