Ο Στέφανος Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις έξι"
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ

Υπηρεσίες του γραφείου μας στα πλαίσια του εξωδικαστικου συμβιβασμού

Το δικηγορικό μας γραφείο εξυπηρετεί επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:

 

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΤΑΞΗΣ

Θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας ζητήσουμε όλα τα απαραίτητα πληροφοριακά στοιχεία ώστε να ελέγξουμε αν κατ’ αρχήν ικανοποιούνται οι προυποθέσεις του νόμου γιά ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό.

 

ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ

Στη συνέχεια θα συντάξουμε το επιχειρηματικό σχέδιο και την πρόταση προς τους πιστωτές γιά την ρύθμιση των οφειλών σας ώστε η επιχείρησή σας να είναι βιώσιμη. Θα συνεργαστούμε όπου αυτό χρειάζεται με εσάς και όποιο στέλεχος της επιχείρησής σας μας υποδείξετε ( λογιστής ή άλλο στέλεχος ) ή αν χρειαστεί και με ειδικευμένο φοροτεχνικό.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ

Θα αναλάβουμε την υποβολή της αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ

Θα αναλάβουμε την επικοινωνία με τον Συντονιστή που θα αναλάβει την υπόθεσή σας και θα συνεργαστούμε μαζί του γιά την επιτυχία της προσπάθειάς μας.

 

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Μόλις πληρούνται οι προυποθέσεις θα προσφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια και θα ζητήσουμε την παύση και την αναστολή – πάγωμα όλων των νομικών μέτρων εναντίον της επιχείρησής σας.

 

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ

Θα αναλάβουμε τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές και με την εμπειρία μας, το κύρος μας και τις γνώσεις μας θα προσπαθήσουμε γιά την επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας γιά εσάς.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Θα υποβάλουμε την συμφωνία στο αρμόδιο δικαστήριο γιά έκδοση δικαστικής απόφασης που θα την επικυρώνει.